Atreu més clients al teu negoci amb 
Cala Ratjada Guide

Atrae a más clientes a tu negocio con Cala Ratjada Guide






 


Atreu més clients al teu negoci amb Cala Ratjada Guide


Tens un negoci a Cala Ratjada i vols atreure més clients? Especialment aquells que cada any visiten el nostre poble procedents d'Alemanya? 

Aleshores, anunciar-te a Cala Ratjada Guide és l'opció més adient per a tu.


Què és Cala Ratjada Guide?

Cala Ratjada Guide és una guia turística creada el 2020 per tres joves emprenedors, que creuen amb el potencial turístic del seu poble i, que han desenvolupat un mitjà digital on donar a conèixer tots els atractius de la localitat.

Així doncs, disposa a les empreses d'hostaleria, o relacionades amb ella, un lloc on promocionar els seus serveis i així atreure a més clients.

Cada any, el nostre poble és visitat per milers d'alemanys que venen per gaudir de les seves platges paradisíaques. Per aquest motiu, en aquesta guia turística es cerca, no només que coneguin l’encant natural de la regió, sinó que també puguin trobar allotjaments on viure, restaurants on menjar i un seguit de serveis que ofereix el poble.

Per tant, si tens un negoci turístic o d'hostaleria, es converteix en una finestra oberta que no pots deixar passar. 

 

Com et pot ajudar Cala Ratjada Guide?

Principalment, Cala Ratjada Guide et pot ajudar a assolir tres objectius:

  • Millorar la teva presència digital: actualment, un negoci que no està publicat a internet pot perdre moltes oportunitats i, si de turisme es tracta, no n'hi ha prou amb només tenir una pàgina web i comptes a les xarxes socials, sinó que també cal aparèixer en directoris especialitzats, com Cala Ratjada Guide.
  • Si anuncies el teu negoci aquí, el faràs més visible per als turistes que cada dia entren cercant informació sobre el poble i és una eina que serveix tant abans d'emprendre el viatge com durant aquest.
  • Cuidar la teva reputació: les coses bones del teu negoci seran mostrades a nivell mundial. Així doncs t’ajudem a donar bones raons perquè elegeixin el teu negoci abans que al de la competència. Volem que tot sigui positiu perquè els clients et considerin la millor opció.
  • Maximitzar els teus beneficis: l'objectiu de Cala Ratjada Guideno és altre que ajudar-te a aconseguir més clients i per tant majors beneficis. Si tu guanyes, Cala Ratjada guanya. 


Per què escollir la publicitat digital?

És un mitjà, completament digital, que posa a la teva disposició la seva pàgina web (que només en el primer any de vida va aconseguir 17.000 visites) i el seu perfil d’Instagram (amb més de 2000 seguidors), per donar-te a conèixer davant dels turistes alemanys que cada any trien el poble per passar les seves vacances.

La publicitat en línia és més econòmica que la de qualsevol altre tipus; inverteixes menys i aconsegueixes més. De fet, pots arribar alhora a milers de persones interessades en allò que ofereixes, sense haver de pagar a diferents mitjans. El millor de tot és que pots assolir la teva audiència objectiu ràpidament perquè la publicitat digital es pot dirigir de forma més directa.

En resum, Cala Ratjada Guide et pot ajudar a assolir els teus objectius en el menor temps possible i amb una mínima inversió. Et sumes? Pots escriure'ns sense cap tipus de compromís fent click aquí.

===================================================


Atrae a más clientes a tu negocio con Cala Ratjada Guide

¿Tienes un negocio en Cala Ratjada y quieres atraer más clientes, en especial aquellos que cada año visitan nuestro pueblo procedentes de Alemania? Entonces, anunciarte en Cala Ratjada Guide es la opción más conveniente para ti.


¿Qué es Cala Ratjada Guide?

Cala Ratjada Guide es una guía turística creada en 2020 por tres jóvenes emprendedores, que creen en el potencial turístico de su pueblo y que han desarrollado un medio digital en el que dar a conocer todos los atractivos de la región.

Además, ponen a disposición de los servicios de hostelería un lugar en el que promocionar sus servicios para ser conocidos por los turistas.

Cada año, nuestro pueblo es visitado por miles de alemanes que llegan a disfrutar de sus playas paradisiacas, por eso, en esta guía turística se busca no solo que conozcan lo que la región ofrece, sino que puedan hospedarse y comer en los mejores sitios.

Por tanto, para ti como prestador de servicios turísticos y de hostelería, se convierte en una ventana abierta para atraer a cada vez más clientes.

¿Cómo te puede ayudar Cala Ratjada Guide?

Principalmente, Cala Ratjada Guide te puede ayudar a alcanzar estos tres objetivos:

  • Mejorar tu presencia digital: hoy día, un negocio que no esté en internet está perdiendo muchas oportunidades y cuando de turismo se trata no basta con solo tener una página web y cuentas en las redes sociales, sino que también es necesario aparecer en directorios especializados, como Cala Ratjada Guide.
  • Al anunciarte en esta guía, te harás más visible para los turistas que todos los días entran buscando información sobre el pueblo, tanto antes de emprender su viaje como durante este.
  • Cuidar tu reputación: todo lo bueno que tiene tu negocio será mostrado al público para darle razones de que te elijan a ti por encima de la competencia. Queremos que tengas el mayor impacto positivo en los turistas para que te consideren la mejor opción.
  • Maximizar tus beneficios: el objetivo de Cala Ratjada Guide no es otro que ayudarte a conseguir mayores beneficios, traducidos en que más turistas lleguen hasta ti y aumenten tuis ingresos. De hecho, los dos pasos anteriores conducen irremediablemente a este. 


¿Por qué elegir la publicidad digital?

Cala Ratjada Guide es un medio completamente digital que pone a tu disposición su página web, que tan solo en su primer año de vida consiguió 17.000 visitas; y su perfil en Instagram con más de 2000 seguidores, para darte a conocer ante los turistas alemanes que cada año escogen el pueblo como su destino.

¿Por qué anunciarte por este medio digital? La primera razón es que la publicidad online es más económica que la de cualquier otro tipo, inviertes menos y logras más. De hecho, puedes llegar a la vez a miles de personas interesadas en lo que ofreces, sin tener que pagar a distintos medios.

Lo mejor de todo es que puedes alcanzar tu audiencia objetivo, porque la publicidad digital se puede segmentar, de manera que tengas más posibilidades conseguir potenciales clientes.

En resumen, Cala Ratjada Guide puede ayudarte a lograr tus objetivos en el menor tiempo posible y con una mínima inversión. ¿Te sumas? Puedes escribirnos sin ningún tipo de compromiso haciendo click aquí.