"L'únic que ha mentit i qui està deixant caure l'antic Ajuntament és el Batle, a més d'utilitzar la seva majoria per intentar dificultar la tasca de l'oposició, un cop més

L'equip de govern, emprant la seva majoria, vol reprovar els regidors de Més per Capdepera en el Ple d'aquest dijous, simplement per fer oposició.

 

Segons el Batle Més per Capdepera ha difós notícies falses en un comunicat sobre la possible permuta de l'antic ajuntament. Doncs bé, el comunicat no diu una sola mentida, evidentment, com sap perfectament el Batle. Els comentaris i rumors sobre la possible permuta de l'antiga casa consistorial feia mesos que arribaven a Més per Capdepera, per diferents vies i des de fonts diverses, alguna d'elles molt pròxima al mateix partit del batle, assegurant que l'operació estava avançada. Per tant, el motiu de la reprovació és fals i ens reafirmam en totes i cada una de les paraules del nostre comunicat. Més per Capdepera mai s'ha inventat res ni necessita fer-ho, a diferència d'altres.

Aquests comentaris, als quals inicialment no donàrem massa importància, en un moment determinat varen esdevenir preocupants. Davant la seva insistència vàrem decidir parlar-ne en privat amb el Batle, com explicam en el comunicat, i explicada la situació a la nostra agrupació, aquesta va donar un mandat molt clar als regidors de Més per Capdepera: calia posicionar-se públicament. I així ho explicam en el comunicat, en el qual fixam el nostre posicionament en cas de que en el futur es decidís permutar l'antiga casa consistorial.

Aquesta enèsima sobreactuació del Batle persegueix un objectiu principal: amagar la negligència de l'equip de govern, que està deixant caure a trossos l'antiga casa consistorial malgrat tenir un mandat del Ple, des de fa més de dos anys, per posar en marxa un concurs de projectes. En lloc de reformar l'antic ajuntament per encabir l'arxiu municipal i altres serveis, resulta que es gasten més d'1,5 milions d'euros en comprar solars a altres zones del poble.

I per altra banda intenta novament acoquinar l'oposició, com ja havia fet abans fixant els horaris dels plens i de la majoria de les comissions informatives en horari de dematí, dificultant així l'assistència dels membres de l'oposició i trencant un consens que havien respectat tots els batles de la democràcia.

No deixa de ser curiós que el Batle que hauria d'haver estat reprovat per donar a dit les obres del Passeig Marítim a l'empresa que li feia ca seva, per apujar-se el sou 10.000 € anuals d'una tacada, per privatitzar la brigada, per obstaculitzar democràcia municipal reduint i canviant d'hora els plens municipals o per haver donat cobertura a regidors que han amenaçat ciutadans d'enviar-los els zeladors municipals si insistien en les seves crítiques, entre d'altres perles, s'atreveixi a plantejar una reprovació als membres de l'oposició pel simple fet de fer oposició.

 

Més per Capdepera