L'anuari 2014, el resum de l'any que ha acabat,
en paper està enllestit.

Si algú vol col·laborar amb publicitat pot enviar un correu aAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

fins dia 25 de gener. 
Preus molt econòmics.

Les fotografies de Norbert Schäfer il·lustraran l'anuari de Cap Vermell 2014.
Tot un luxe!
 Les fotografies de Norbert Schäfer, l'artista internacional que resideix entre Dusseldorf i Cala Rajada  i il·lustrarà l'anuari de Cap Vermell 2014.


  
 Com molts artistes de l'època creativa postmoderna, Schäfer rep inspiració en les múltiples aparences de la vida. Sort que vivim en un món visualment sublimat, per la qual cosa les idees i la inspiracions mai s'esgoten.

Schäfer pretén una reflexió sobre la nostra individualitat, sobre el reconèixer les arrels, sobre el sentir d’una illa que és diferent de les altres però amb característiques comunes a la Mediterrània. Ens apropa una imatge diferent, un joc pels sentits i al mateix temps la situa en un entorn de diferents llocs insòlits i reconeguts per tots. És una sorpresa pel visitant i un repte.

Si voleu conèixer més a fons el fotògraf visitau la seva pàgina web

www.photoart-dus.deEl fotògraf – Norbert Schäfer

Alegria del mal aliè, enveja, estupefacció, sorpresa, alleujament, amor, ràbia, orgull o desesperació – hi ha moltes facetes que fan de retrats un assumpte tan diferent…

L'estímul d'aquestes imatges és el que ocorre abans d'estrènyer el botó: fomentar que la gent es mogui davant de la càmera de forma natural. Cal seduir a les persones perquè actuïn de manera natural i autèntica. Amb delicadesa i passió, Schäfer fa ressaltar el caràcter. En els seus retrats, les persones surten com de debò són: no sempre perfectes, no sempre maques... millor encara, autèntics éssers humans.

Com a artista, a Schäfer li encanta la presentació de moviment en el temps i el joc sense fi de l'enfocat i el desenfocat. El seu PhotoArt resulta freqüentment de diferents moviments de subjecte i de la càmera. Els molt diversos motius juguen entre realitat i abstracció. El resultat d'apilar i intercalar motius menys té a veure amb la fotografia clàssica, que amb la creació d'imatges amb la llum.


Des de fa 30 anys, Norbert Schäfer s'ocupa amb gran èxit com a artista i fotògraf. En els seus estudis de Düsseldorf i Mallorca treballa, també, com a fotògraf publicitari internacional per a empreses i marques prestigioses com ara Bayer, Coca Cola, Volkswagen per anomenar algunes. 

Ha realitzat exposicions arreu del món, a Alemanya, Espanya, Regne Unit, Austràlia, Iran... des de fa més de 30 anys.