El jutjat ha acordat l’arxiu provisional de les actuacions al entendre que no ha existit delicte.





 Hem pogut llegir que el jutjat de Manacor  ha arxivat la causa contra la regidora de l'equip de govern de l'ajuntament de Capdepera, Mónica Viejo, “investigada per un (presumpte) delicte de tràfec d’influències”. Cal recordar que la regidora va ser “denunciada per la Policia Local del municipi davant la Fiscalia perquè suposadament ordenà que un ciutadà pogués treure el seu cotxe del dipòsit sense pagar la taxa de la grua”.

Segons la informació “el ministeri públic inicià una investigació i s’afegí a la petició d’arxivament  formulada pel misser defensor Jaime Campaner, després que se presentà una prova de que s’havien pagat els 980 euros de la taxa”. El jutjat ha acordat l’arxiu provisional de les actuacions al entendre que no ha existit delicte.

Hem demanat una valoració a la regidora afectada per la decisió judicial i encara no tenim la resposta, per bé que suposem que haurà rebut la noticia amb satisfacció.

Recordem que Mónica Viejo canvià de funcions en el plenari de 5 de novembre de 2015, passant de la regidoria de Policia a Turisme, a rel del cas ara arxivat.