De tant en tant les instal·lacions del parc de s’Alzinar són l’objecte d’actes vandàlics que fan malbé els jocs infantils o el mobiliari. Això quan no queden plens de brutícia. És una llàstima que hi hagi joves (i no tan joves) que tinguin una manca de civisme tan grossa. Realment s’ha de tenir poca estima pel poble quan se dediquen a fer mal per a fer mal.

Poc abans de començar les escoles la barrera que protegeix i separa el parc infantil ha estat rompuda i les parets plenes de graffitis. I el que és pitjor ja fa temps que se repeteixen malifetes similars.

Podríem parlar de la manca de vigilància, que costa molt trobar els culpables, que no se respecten els horaris ... en fi, el que és cert és que els vertader culpable és la manca de civisme dels que ho fan i  dels qui saben qui l’ha feta i callen.

Si tot va bé abans de començar les classes l’ajuntament haurà adobat els desperfectes i tornat a pintar les parets o esborrar les “pintades”... fins la propera vegada que algú  se’l torni a passar pel cap l’idea de fer noves bretolades.

Mentre, paga poble... No hi ha dret!