Joan Toni Terrassa Bauzá (Cala Rajada, 3-10-98) ha estat premiat a la desena convocatòria dels premis d'investigació per a alumnes de segon curs de batxillerat i tendrà la matrícula gratuïta del primer curs de la carrera de matemàtiques que començarà en breu.
El seu treball: Aproximació al càlcul i estudi de la rendibilitat de l’educació universitària a les Illes Balears ha estat premiat a la Categoria 1. Treballs individuals relacionats amb les arts, humanitats, ciències socials o ciències jurídiques.
Respecte al treball ens ha dit que va fer una recerca exhaustiva al banc de dades de l'INEM i que va gaudir molt de fer-ho. Realment les persones amb estudis tenen més oportunitats laborals, majors sous i menor índex d'atur.

El Consell Social de la Universitat de les Illes Balears és un òrgan de participació de la Universitat format per representants dels àmbits institucional, social, laboral, empresarial, cultural, etc., de la societat balear i per representants de la mateixa Universitat.

Per col·laborar a difondre la importància dels estudis universitaris i per facilitar la coneixença de la Universitat de les Illes Balears entre els alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, el Consell Social de la Universitat de les Illes Balears convoca uns premis d’investigació adreçats als alumnes de segon curs de batxillerat i de segon curs dels cicles formatius de grau superior, possible avantsala dels estudis superiors, amb la finalitat d’estimular-los per realitzar un primer treball de recerca en els camps de les arts i les humanitats, les ciències, les ciències de la salut, les ciències socials i jurídiques, i l’enginyeria i l’arquitectura.

En total són vuit guardonats entre els que destaca en Joan Toni que cursà el batxiller a l'IES Llorenç Garcias i Font( Artà). La professora responsable del treball ha estat Francisca Amorós García.


Tots els alumnes premiats són guanyadors d’una matrícula gratuïta del primer curs complet de qualsevol titulació oficial de la UIB per al curs 2016-17, i l’estada gratuïta durant el primer mes d’aquest curs als estudiants que en el pròxim curs estudiïn a la UIB i s'allotgin al Campus. Cada professor responsable del treball o dels treballs guanyadors, va rebre un val de 300 euros per cada treball premiat, per a l’adquisició de llibres, música, material informàtic o educatiu.



Reiteram que aquestes són les notícies que ens agrada publicar. Ens agrada veure com membres de les generacions més joves del municipi excel·leixen en qualsevol àmbit.

Enhorabona Joan Toni i endavant!