A les 01:30 quedà controlatDissortadament s’ha produït un nou incendi en el nostre municipi. Aquesta vegada a l'àrea del far de Capdepera, al voltant de la zona urbanitzada de Cala Gat. Al voltant de les 22 hores, se declarà  l’incendi a una zona de pinar. La ràpida intervenció dels bombers del parc d’Artà i Manacor, així com de Protecció  Civil de Capdepera i Artà  i de la policia local, van aconseguir controlar les flames.

Devers les 01:30 de la nit, el foc se considerà controlat. Malgrat tot continuaren les tasques per apagar-lo i “refredar” la zona. 
A les 02:27 se considerà extinguit. Ha estat catalogat de nivell 0 per l'IBANAT i ha afectat aproximadament a 0,2 Ha de vegetació forestal.

Es d’agraïr la feina feta per que l’incendi no anés a més, sabem que bombers i voluntaris s’hi entregaren a fons per minimitzar l’efecte del sinistre.

El fum, visible des de molts d’indrets del municipi causà inquietud i preocupació ja que la zona és d’alt valor ecològic i paisatgístic, a més és prop de zones habitades.

De les causes no en sabem res. No cal recordar que estam en un estiu especialment sec, amb risc alt d’incendiFotos Proteccio Civil Capdepera i col·laboradors de CV