El passat divendres, 20 de maig, els alumnes de 3r de s'Alzinar visitaren el port de Cala Rajada per a conèixer la Reserva Marina de Cala Rajada i aquesta figura de protecció. 

Aprofitant la sortida pujaren al far de Capdepera per l'Olla i sa Torre Esbucada, baixant per Cala Gat. En el passeig de Cala Gat realitzaren un treball per identificar els elements del paisatge en un dibuix de l'horitzó de la costa de Cala Rajada.

 

En el moll de Cala Rajada van ser rebuts pels responsables de la Reserva Marina que dividiren els alumnes en tres grups per a desenvolupar tres activitats simultàniament. Així un grup va pujar al vaixell de vigilància, en el que s'explicà com realitzen la feina de control de les barques a la zona i feren practiques amb un telescopi per a observar a llarga distància, simulant vigilància des de la costa. El segon grup va fer un joc de simulació per entendre l'importància de limitar la pesca, a més se'ls explicà la importància de la posidònia i la necessitat de no tirar fems a la mar amb mostres del que es troba a les nostres platges. El tercer grup va visitar les instal·lacions del port i els serveis que ofereix a les barques.