C.B. Capdepera Mini Femení In-Off - Bàsquet Pla

El passat dissabte el mini femení va tenir un encontre dur contra el bàsquet pla, un equip físicament molt superior al nostre. Les nines, malgrat ser només 7 jugadores, van plantar cara a les contràries durant tot el partit lluitant cada pilota i augmentant la intensitat de joc. Tot i que el cansament anà passant factura amb els minuts a causa del reduït nombre de jugadores, les nines continuaven lluitant i esforçant-se, disposades a continuar aprenent i millorant per aprofitar l'aprenentatge en partits posteriors. Partit que les permeté veure l'important que és el compromís de l'equip, així com que si l'actitud de valentia i lluita presentada es manté en partits posteriors l'evolució serà més gran. A continuar fent feina!




Joan Capo - B. Capdepera Mini Masculí Perera & Partner

El passat dissabte els nostres minis s'enfrontaren als companys de Felanitx. Per fi aquest equip trobà un rival del mateix nivell, i per això els nins gaudiren mes que mai de jugar i disputar el partit. L'encontre fou molt igualat i serví perquè els jugadors haguessin de rendir al màxim. Un dels aspectes més positius va ser que els jugadors s'adonaren que aplicant els conceptes apresos i treballats als entrenaments els servia per tenir avantatges tant individuals com col·lectives. Però sense cap dubte el gran protagonista fou l'aptitud dels dos equips, que demostraren que a il·lusió, alegria i ganes poden competir contra qualsevol. Donar les gràcies i ànims als companys de Felanitx i donar també l'enhorabona als nostres minis i encoratjar-los a continuar millorant, però sempre amb aquestes ganes i il·lusions que li posen a cada entrenament. Enhorabona, equip!




Calvià 64 - 53 CBC Júnior Pinturas Romero

Penúltim partit de la primera fase d’aquesta lliga. Un encontre amb moltes distraccions en defensa i poca actitud competitiva. En el moment en què el conjunt gabellí es centrava en el partit aquest estava controlat, emperò la quantitat de distraccions al llarg del partit va fer que aquest es decantes cap a les mans del Calvià. L’objectiu es centrar-se i preparar-se per al proper partit.




Bàsquet Capdepera Sènior Café3 36 - 65 CB Andratx

Partit molt complicat el que hagueren de disputar els nostres sèniors, que anaren a Andratx amb només sis jugadors. Un partit que s'hauria d'haver disputat en divendres a casa es va haver de modificar per jugar-lo en diumenge a les 20:00 a Andratx. L'horari i les lesions foren la causa de què els de Capdepera juguessin amb tan pocs efectius. Respecte al partit, poc a dir, els gabellins aguantaren fins a mitjans del tercer període, a on fins i tot aconseguiren atracar-se a menys de 10 punts, però el ritme dels locals fou alt i constant amb un gran encert en el triple i una pressió a tota pista, el que provocà que les forces i els ànims dels nostres caigués i a poc a poc la diferència es va fer més gran. Tot i el resultat final, cal dir que els gabellins donaren la cara i feren un bon partit. Ànims i sort pel que resta de temporada.



#aravadeboaravadebàsquet