Esporles 68 – 71 Cadet Masculí Noah’s

El partit va començar amb l’equip gabellí molt intens i atent, amb un parcial de 0-10, però a mesura que transcorria l’encontre, la intensitat va disminuir degut al poc nombre de canvis que nosaltres podíem fer, sumat a una velocitat de partit molt ràpida i a la manca de decisions arbitral. Això sí, gràcies a l’avantatge inicial el partit estava de cara a l’equip visitant, encara que això només es reflectia al marcador ja que el partit el controlava l’equip d’Esporles.

Els minuts finals del partit van ser molt intensos, tant per als jugadors com per a les aficions, ja que cap dels dos equips decantava el partit al seu favor. Els locals cada vegada s’atracaven més al marcador i el Capdepera no acabava d’encertar els tirs lliures, no podent contrarestar així aquestes errades defensives. Finalment, però, vam poder assegurar la victòria gràcies a una molt bona defensa. Com a resum, podem dir que el partit vam estar davant un partit millorable que no ens hauria d’haver costat tant jugar.

Madre Alberta 79 - 47 CBC Júnior Masculí Pinturas Romero

Partit per oblidar, en què el primer quart va espanyar el partit ja que l’equip local va consolidar una avantatge de 20 punts. Després d’això, el Capdepera va anar retallant distància amb el rival, però amb poc compromís i amb un ritme per davall del desitjat. El partit va quedar per als locals gràcies a la seva gran alçada i la força en els rebots ofensius.

CB Capdepera Cadet Femení Noah's 27 - 70 Madre Alberta

Primer partit després del descans de nadal i després de 2 mesos sense jugar. El partit va ser dominat clarament pel conjunt de Madre Alberta de l'inici fins al final, amb una pressió a tota pista que les jugadores del CB Capdepera no varen saber rompre. No obstant això, les gabellines varen lluitar tot el partit, intentant fer tot el que podien i sense baixar els braços en cap moment. Ara toca una ràpida recuperació perquè aquest dijous l'equip cadet femení ha de tornar a jugar un altre partit.

Sènior Café3 54 - 67 Viubasquet B.

Partit de dues cares el que realitzaren els nostres sèniors contra un Bunyola amb jugadors experimentats i les idees ben clares. Es varen veure períodes de bon bàsquet (1r, 14 punts i 4at, 25 punts) en els quals gabellins aconseguiren fer un bon joc coral i trobar cistelles fàcils, i es varen veure períodes a on no sortí res (2n, 6 punts i 3r, 9 punts). Aquesta irregularitat condemnà els locals que no pogueren guanyar a un Bunyola més sòlid i estable.

A part del partit, el més important fou el comiat a n'Alex Llull, que deixa l'equip per iniciar una nova etapa a Madrid. Un jugador molt important pel grup, que donava cap i pausa dins la pista, responsabilitat i compromís als entrenaments i el més important, bon rotllo i rialles en qualsevol moment. Alex, de part de tot l'equip, moltes gràcies per aquests anys, et trobarem a faltar i molta sort a aquesta nova etapa. Aquesta última va per tu "ES EL MOMENTO, DE SACAR AL LEGENDARIO"