Les germanes Lorenzo aconsegueixen mínimes per al campionat d'Espanya 2023 indoor sub 16



Principi de temporada esperançador en l'atletisme regional, amb bons resultats quant a marques en els dos controls del passat mes de desembre i que tengueren lloc en les pistes del polígon de Son Castelló on s'aconseguiren diverses mínimes en els primers controls de pista de la temporada.

Es treballa en marques en referència al Campionat d'Espanya de pista indoor de 2023 on moltes altetes estrenaran nova categoria.



En 60 metres tanques sub-16 (altura 0,914) les germanes bessones del Claudia Troppa Inés Lorenzo, amb 9.22, i Paula Lorenzo, amb 9.29, van signar la mínima de la seva categoria per anar als campionats.

Inés Lorenzo va modelant-se de la mà de Claudia Troppa. Al segon control va registrar un crono de 9.09 en 60 metres tanques (altura 0´762), temps que és mínima nacional sub-16. Pel fet de tenir el vent de +2.1, invalida la mínima.



Na Claudia ens ha dit que la setmana que ve aniran a fer una petita estada a Sabadell per poder entrenar tot l'equip a "indoor", en pista coberta. De no fer-ho així, sols tenen la possibilitat de fer-ho els seleccionats per a campionats.

Ànims i si hem començat l'any bé que l'acabem millor.