El dissabte, 12 de novembre, es va retre homenatge al que va ser jugador de l'Escolar

 Paco Vega president, Chelo i Andrea i Carolina


Com estava previst, el dissabte a partir de les 18,30, es va retre homenatge al que va ser jugador de l'Escolar des dels seus inicis en benjamins fins a arribar a jugar en el primer equip de Capdepera. Després d'una llarga malaltia, als quaranta-un anys, va morir el mes d'agost.

Amb una bona organització per part dels veterans de l'Escolar, abans de l'inici del triangular en el centre de camp amb els tres equips en cercle s'homenatjà a en Francisco Dominguez Nene.

M.A. Ruedas va ser l'encarregat, amb el micro, de dirigir l'esdeveniment. Paco Vega president de l'Escolar va fer lliurament d'un obsequi a Chelo, la mare de Nene. A continuació, per part del club, es van lliurar altres regals a Andrea i Carolina, filles de Nene, i es va aprofitar l'ocasió per a obsequiar amb un ram de flors a Tofo Irles, ex jugador de l'Escolar, en record del seu pare Tòfol, finat en mort sobtada i també ex jugador del club i ex directiu.

Al final dels lliuraments, el batle de Capdepera va dirigir unes paraules als assistents ressaltant la bona conducta dels companys que van ser d'en Nene, demostrant la companyonia que existeix entre ells i recordant l'època en què van estar junts. Aquest memorial que es farà cada temporada.




POBLENSE GUANYADOR DEL TRIANGULAR DE VETERANS


L'homenatge continuà amb la disputa del triangular en el qual, amb una victòria i un empat, el Poblense va ser el triomfador del torneig, L'Escolar amb una victòria va ser segon i el Mallorca tercer. Els tres partits van ser arbitrats, el primer per Sebastián Pascual i els altres dos per Pep Medina. Els veterans de tots dos equips van tenir fases de bon joc, comportant-se amb una esportivitat digna d'esmentar.

En la rematada final del torneig l'alcalde de Capdepera i la regidora d'esports van fer lliurament dels trofeus als equips participants.

Fotos Javier López
BEST


Foto 2, Rafael Fernandez, batle de Capdepera, dirigint la paraula 


Foto 3- Luci Flaquer, capità dels veterans de l'Escolar,  amb les dues filles d'en Nene


Foto 4- Equip de veterans de l'Escolar


Foto 5 Trofeus que es van disputar.


Foto 6 Tòfol Irles amb Jaume Moll i Miquel Bestard


Foto 7 Els tres equips. Clicau damunt per ampliar-la.