L'esdeveniment va ser organitzat pel Judo Renshinkan i el Jiu Jitsu Kröv d'Alemanya

 

El Festival va comptar amb 8 professors amb un impressionant currículum, que van conduir aquest magne intercanvi d'estils. Van funcionar 3 tatamis  simultàniament, amb grups de 10 esportistes cadascun com a mínim. Cada classe tenia 3 sessions de 45 minuts i els alumnes elegien quina modalitat practicar. Judo, brasilian jiu jutsu, hambo jutsu, jiu jutsu en diversos estils, defensa personal femenina i masculina i una llarga llista d'activitats, van fer que els 62 participants gaudissin de l'ambient hagut al tatami

Cala Rajada va ser una vegada més el marc per a aquesta nova edició 2022. El Poliesportiu és Figueral de Capdepera va ser l'escenari d'aquest intercanvi d'estils. La regidora d‟esports de l‟Ajuntament amfitrió, va ser l‟encarregada de donar la benvinguda a tots els participants vinguts de varis països com ara Bèlgica, Alemanya o Espanya. 

Com en altres edicions, els organitzadors, els germans Francesc i Joan de la Font del Jiu Jitsu Krov d'Alemanya i el Pep Mascaró del Renixinkan de Mallorca, van valorar molt positivament les diferents modalitats d'atac i defensa vistes en aquest seminari.