Balanç de les diferents categories dels equips de l'Escolar així com van acabant les seves respectives lligues.
JUVENILS PRIMERA REGIONAL GRUP "B"


A la imatge José D Domínguez i Manu Godoy

 


18 Equips van participar en la lliga 2021-2022. L'Escolar tranquil en la 16a posició


1r Sóller - jugats 34 Guanyats 27 Empatats 5 Perduts 2 Punts 86
16è Escolar – Jugats 34, Bestiars 10 Empatats 5, Perduts 19, Punts 32

Diverses circumstàncies al llarg del campionat van fer que l'equip de Capdepera quedàs en una de les últimes posicions.

1r El primer equip de principi va incorporar en la seva plantilla de primera regional a dos dels seus millors jugadors que van ser Javier Barrantes i Héctor Herrera, al llarg de la competició també en diversos partits es van convocar a altres juvenils per a ser alineats amb la primera regional.

2n En la jornada 27 cessament per la directiva de José Diego Domínguez el seu entrenador, amb el cessament de l'entrenador deixà Pablo Javier Burria la seva labor de delegat
A partir de la jornada 28 Manu Godoy es va fer càrrec de l'equip

3r Jornada 35 contra el Son Veri, l'Escolar no es va presentar per falta de jugadors, el comitè de competició va imposar al club una multa, li va descomptar tres punts de la classificació i el partit per perdut. Si a la classificació final li afegeixen sis punts la classificació final hagués estat una altra.

A favor de la plantilla dels juvenils el fet d'haver aportat jugadors al 'primer equip, finalitat de clubs amb l'Escolar, mancant efectius en categories de més edat els jugadors ha d'anar pujant
En contra, el cessament de l'entrenador sense tenir un substitut, va haver d'acabar la temporada Manuel Godoy el qual és el primer any que el veiem per un camp de futbol, amb poca experiència i sense títol.




Foto 1- José Diego Domínguez Juárez (Entrenador)






Foto 2 Manuel Godoy Garcia

Miquel Bestard