Maria Servera  dues medalles d'or i dues marques personals. Cristina Miquel or en llançament de javelina. Saüc Vera or en salt de llargada.

El passat dissabte 14 de maig va tenir lloc el Campionat de Balears sub.14 a la pista de Can Misses (Eivissa).

Al campionat van comparèixer un total de 6 atletes del club Claudia Troppa Sport Center. Maria Servera va aconseguir dues medalles d'or i dues marques personals. La tarda va començar amb el salt de llargada superant el millor salt  de 4,71 (el millor salt de la 2a classificada va ser de 4.20m) i en salt d'alçada, millorant la seva millor marca en 2cm (1.40m), també es va fer amb l'or. La seva companya Cristina Miquel va guanyar en llançament de javelina, una prova que no podem preparar al 100% a la pista de Capdepera, ja que no disposem de zona de llançaments llargs. Tot i així, un llançament de 21.69 m. li va permetre obtenir la primera posició, a més, va participar en els 1.000m on es va classificar 6a.

En la categoria masculina va ser Saüc Vera el que va destacar, portant-se l'or en salt de llargada, amb un salt de 4.60 m. També va participar en el salt d'alçada, i aquesta vegada no va poder superar la seva marca, així i tot va ser una bona participació, quedant en la 5a posició. A més van participar Miquel Femenias en llançament de javelina (15) i 1.000 m. (90), Miquel Angel de Juan a 80m (17) i llançament de pes (14) i Alexandre Massanet 80m tanques (50) i 150m (15). A més, els al·lots per equips van quedar a la 5a posició.