Ismael Venera de bell nou entrenador de l'Escolar


En la reunió d'urgència de la directiva de l'Escolar celebrada el dilluns, es va acordar per unanimitat el cessament de Matías Ramis, entrenador del primer equip de l'Escolar.
La classificació en aquests moments no és la desitjada pels dirigents verdsi-blancs i, com és costum, és més fàcil el canvi d'entrenador que renovar la plantilla i més en un club modest que es nodreix de jugadors locals com és el cas de l'Escolar.

Matías està en fase de confeccionar una nova plantilla, ha hagut de renovar l'equip per les baixes de la temporada anterior i pels lesionats que en aquests moments hi ha en l'equip. Va haver d'incorporar uns juvenils així com a diversos jugadors que la temporada passada no jugaven i com es va veure en l'última alineació només van poder ser alineats quatre jugadors de la plantilla que va ascendir la temporada passada.
Ismael Venera coneixedor del club ha estat una altra vegada l'entrenador designat per a acabar la temporada. La directiva, conscient de les crítiques que rebrà des d'aquestes pàgines, ha volgut esperar el Nadal per tal de no fer tant rebombori i mirar de pasar sense que ningú se'n temés.

S'espera de n'Isma que pugui animar a incorporar jugadors que per diferents motius aquesta temporada van ser baixa ja que els uneix una amistat de fa anys.

Desitgem el millor per al club però creiem que no es podia perdre la confiança en Matías, en els darrers partits es va veure una millora en l'equip i les noves incorporacions van agafant confiança en la primera regional.

Miquel Bestard