Se’ls relaciona amb 70 robatoris a hotels


Hem llegit a la premsa (Ultima Hora /successos 21-10-2015) que la Guàrdia Civil del quarter d’Artà ha conclòs l’anomenada
 ‘operación Cuala’, que ha provocat la detenció de cinc menor als quals s'atribueixen  un total de 70 robatoris en establiments hotelers de Cala Rajada.

Sembla que aquestes malifetes començaren a principis d’estiu i tenien un patró d’actuació que va fer sospitar a la Guàrdia Civil que es tractava dels mateixos autors.

Els presumptes lladres actuaven els cap de setmana, durant la matinada, i accedien a les habitacions de les plantes baixes o primers pisos dels hotels, escalant. Sembla que no els importava que hi hagués turistes dormint a les habitacions, ja que en distintes ocasions van ser sorpresos, però les descripcions aportades als agents eren poc concretes. Se’ls coneixia com la “banda  de Spiderman”

Pel que diu la informació, “fa uns dies la Guàrdia Civil va realitzar les tres darreres detencions i ara el cas ja està pràcticament tancat i tots els implicats identificats. Les diligències les instrueix la Fiscalia de Menors i també n'ha estat informat un jutjat de Manacor. Dos dels arrestats tenen 15 i 17 anys...”  Segons hem pogut llegir a la mateixa notícia, un dels sospitosos ha estat detingut en tres ocasions.

 
Informació i matge "Ultima Hora"
Edició 21/10/2015