El grup Sarau Alcudienc presenta INDIANA, un espectacle visual sobre el vestit tradicional mallorquí dels segles XVIII i XIX, i complements de l'època davant un públic on gairebé no hi havia turistes.


“INDIANA” és el nom de la roba més vistosa que usaren les classes populars durant els segles XVIII i XIX. És una tela de cotó, fil o mescla dels dos estampat en colors.Toni Bibiloni, ànima del Sarau alcudienc, feia les explicacions, de vegades en català, altres en castellà, poques vegades en altres idiomes.Un espectacle visual molt interessant tot i que una mica lent.

Bon ambient als darreres on es preparaven per sortir.Tal com deiem a la crònica de s'Estol des Gerricó, quant a l'assistència de públic, va ser d'aquelles que se solen sustantivar amb l'expressió "no arriba a mitja entrada". I d'aquesta mitja entrada, més de la meitat era de gent del poble. És a dir, que de turistes, per als quals se suposa que es munten aquests saraus, més aviat pocs. Tants d'estudis es fan i encara no sabem què volen els turistes que ens visiten? 
En seguirem parlant.