L'avinguda Gabriel Alomar és un caos circulatori cada estiu. Un carrer estret, sense voravies, amb doble sentit, amb vehicles aparcats a cada costat (tot i que està regulat, rarament es compleix)... i  a més la "barra" d'alguns conductors d'autobús, que aturen quan volen i en el lloc que volen, fan que es converteixi en un punt negre del trànsit de Cala Rajada.



Fa uns anys (el problema es ve repetint des de fa temps), el batle d'aleshores ens va dir que era conscient del problema però que tenia fàcil solució; deixar passar el temps fins que s'acabàs l'estiu! I sembla que els batles que l'ha seguit són de la mateixa opinió, encara que no ho diguin així de clarament.


 
Un dia qualsevol, a les 10,30 hores:  quasi un quart d'espera perquè un autobús esperava els clients i el conductor aturà el vehicle ben enmig del carrer. Un altre autobús que no podia passar, nirvis, embús al creurer, perill, pitades, insults... mentre el responsable ni s'adonà per assabentat... Més de deu minuts de rellotge d'espera... Paciència, com cada any, paciència. Al capdavall, el problema sense solucionar, un any més.