No sies cap buit i felicita el 2008

Image

Ja hem rebut alguns missatges i postals. No us priveu, continuau... i si els voleu emprar vosaltres, cap problema..., i si a més deis que els heu trobat a www.capvermell.org, millor que millor!

 Que la pluja de la pau, l’esperança, la felicitat i l’amor t’aplegui amb el paraigua romput i esquitxi tothom que estigui a prop teu. FELIÇ ANY. 

 

 

Aquesta frase és una capceta de pau, plena d’alegria, embolicada d’estimació, segellada amb un somrís i enviada amb una besada. Feliç any.

 

Avís a tota la població: el simulacre de pau i amor s’ha acabat. Guardau els llagostins, insultau els sogres i cunyats i dispersau-vos. Feliç Any Nou!

 

Brind perquè l’any nou dugui felicitat. Prind dambé berquè denguem boooolts d’èssssits. I briiiind ber la garretera, ehhh al.loooots, hip, sssi beus no gonduesguisss. Prind una aldra begadaaa...

 

Si a l’Any Nou la ciència continua invertint més en la virilitat que en l’alzheimer, als 80 anys la tendrem dura però no recordarem per què.

 

Hola a tots/totes, aquest és un sms PERSONALITZAT que t’/li/us envii a tu/vostè/vosaltres. Feliç Any Nou.

 

Tan de bo els teus problemes durin tant com els teus propòsits per a l’any nou. Feliç 2008!

 

He llegit el teu horòscop per al 2008. SALUT: els astres et somriuen. DOBLERS: els astres et somriuen. SEXE: els astres es fan un fart de riure.

 

 

Image Aquest any no esperis regals. Sóc de copes amb els Reis Mags, i la cosa ens ha fuit de les mans...

 

 

Sé que és prest, però com que conec tantes al·lotes guapes, començ per les fades: - Vius amb allò que desitgis, perquè vull que es faci realitat. Feliç Any.

 En aquests dies voldria enviar-te alguna cosa graciosa, increïble, tendra, sexy i molt entretinguda, però, ho sent, jo no pas per la pantalla. Feliç 2008! 

 

No sé si t’he d’estotjar en un banc, perquè vals molt; dins la gelera, perquè ets la llet;  o en una illa, perquè ets un tresor... En fi, només volia desitjar-te el millor per a l’any nou. Feliç 2008! 

 

 

He vist la FELICITAT i m’ha dit que se n’ anava a ca teva. Li he demanat que se’n dugués també la SALUT i l’AMOR. Tracta’ls bé, que vénen de part meva. Feliç Any.

 

 

En aquest moment, en el país hi ha 66.000 persones fent l’amor, 15.820 que estan acabant, 19.965 que estan començant, 28.819 en plena feina, i només un@ llegint aquest missatge. ESPAVILA! Feliç Any Nou.  

 

 

Un savi va dir: la riquesa d’un humà es  mesura per la quantitat i la qualitat dels seus amics. Gràcies per fer part de la meva fortuna. Feliç Any. 

 

 

 

Esper ser el primer a felicitar-te l’any nou. FELIÇ 2010!  

 

 ja, ja , ja,...