Amics de la llata celebren les seves vetlleries cada dijous,  a partir de les 19,30 hores











L'Associació d'Amics de la Llata segueixen celebrant la seva vetlleria cada  dijous a partir de les 19,30 hores al local de l'Associació de la Tercera Edat  "Ca Nostra" de Capdepera.  Com podeu veure a les imatges la reunió compta amb una molt bona participació i l'ambient és molt bó. No falten les bromes, la conversa i les rialles.

D'altra banda, la junta de l'associació ha remés una carta als assoiaciats  informant que han obert el període de cobrament de les quotes. Les quotes corresponen a l'any 2012, ja que el 2011 varen optar per no posar-les al cobrament.



També s'informa que tenen un correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per posar-se en contacte i que a partir d'ara i per qüestions de agilitat, rapidessa i economía, aprofitaran les noves tecnologies per fer arribar la informació de l’associació a tots els que els hagin facilitat correu electrònic. Als qui no en tenen la rebran pels mitjans tradicionals.