El Centre Melis Cursach acull una exposició conjunta titulada “Bodegón”


 

Divendres, 3 de novembre, na Rossana Franzi i na Fina Massanet van inaugurar l’exposició “Bodegón” en el marc de la sèrie FentArt 2023 / Diàlegs entre artistes, a l’espai Sa Cotxeria del Centre Melis Cursach. 

A l’inaguració van prendre part, a més de les autores que agraïren la possibilitat de poder exposar a l’espai i l’acollida de Maria Massanet i Gori Rexach i la batlessa accidental de Capdepera, na Núria García, acompanyada d'altes regidors de l’equip de govern municipal.
 

En acabar la presentació, públic i autoritats van visitar l’exposició que ocupa diferents espais de les voltes, alternant l’obra gràfica de na Rossana i na Fina. Degut a la pluja el refresc se va fer a l’interior de la cotxeria, on n’hi ha un espai, materials i llenços penjats, preparats per acollir el treball conjunt de les dues artistes.



El resultat de la seva interacció artística, es preveu que sigui un o varis bodegons, se mostraran a l’acte de cloenda previst pel divendres 17 de novembre, amb un acte organitzat per les artistes que barrejarà art visual, música en directe i performance oberta a tothom.



Exposició oberta del 3 al 17 de novembre. Obert de 17 a 19 h. Dimecres també de 10.30 a 13 h.

Dia 17 de novembre acte de cloenda de l'exposició i mostra del resultat del diàleg artístic de Fina Massanet i Rossana Franzi.