...I així podríem continuar, fins a 1000 (o més).
Recuperació de les Torres de Defensa de Capdepera com a final d’itineraris amb explicacions històriques d’aquests indrets.
Festival de Teatre Alemany de Tardor.
Desenvolupament de software gratuït per a dispositius mòbils amb gps integrat amb rutes guiades del municipi per conèixer la seva història, la seva gastronomia, els seus indrets més desconeguts, els personatges que hi van viure com March, Bilbo, Blei.
Festival Internacional de Titelles de Primavera.
+
Cala Rajada Vila Silenciosa (Pacte per a la recuperació del silenci nocturn).
Creació del Museu de Capdepera on s’explicàs la relació de pintors, escriptors, fotògrafs d’arreu del món (especialment Alemanya) amb la Península de Llevant i on es pogués visitar una exposició permanent de pintures d’aquests i altres artistes actuals a més de fotografies de Cala Rajada, la història del poble des del seu naixement, el visionat de documentals sobre el poble com el de la pesca de la Llampuga...
Festival de Cinema Internacional Independent.
Campanya de promoció del peix calarajader amb una ruta de restaurants on poder assaborir els millors plats elaborats amb material de primera qualitat pescat artesanalment a poques milles del restaurant.
Congrés Internacional de Parcs Marítims.
Creació de l’Oficina de Promoció de la Península de Llevant amb l’objectiu d’atraure congressos i actes diversos...
Creació d’un web on poder contractar tot lo necessari per fer unes noces senzilles o de pel·lícula a Cala Rajada que pogués incloure la possibilitat de fer la cerimònia a indrets com el Castell de Capdepera, contractació de músics de la contrada, fotografia, video, banda de música, coral, dinar, sopar, estada dels convidats a hotels locals, festa privada a locals del poble...
Convertir Cala Rajada en un poble cicloturístic, en l’Amsterdam mallorquí, amb un servei similar al bicing barceloní amb places d’aparcament entre els hotels i els principals indrets del municipi on poder deixar la bicicleta amb seguretat per un preu que permeti pagar els costos d’aquest servei.
Pacificació del trànsit a carrers que ho permetin convertint-los en pas preferent de vianants, bicicletes i eliminació de barreres arquitectòniques.
Unificació de l’estètica de llambordes, faroles, façanes...subvenció de la millora estètica d’edificis i penalització d’aquelles obres que es deixen a mig acabar durant anys amb restes d’obra a la vista de la via pública.
Instal·lació de dutxes gratuïtes a les platges del poble, especialment a Cala Agulla, per a millor servei i incorporant sistemes de recuperació de l’arena evitant així la pèrdua de tones d’aquest material que se’n va cap els hotels per no tornar mai més (100 dies de temporada x 2000 turistes x 30 grams persona = 6 TONES PER ANY).
Creació de Llevant Plató, web i oficina de promoció dels indrets més bells de la península de Llevant per al rodatge de publicitat i pel·lícules amb un repàs de la producció audiovisual rodada en aquests paratges...
...I així podríem continuar, fins a 1000 (o més).
Miquel Piris