Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 2412
  Crònica de les obres a Canyamel a dia 16 maig del 2009








Amics de Cap Vermell
    Ja sé que aquest cap de setmana aneu molt enfeinats amb el Mercat Medieval, però avui estava feinera i amb ganes de caminar i he anat a fer una volta per l’altra part per veure com estan les obres del torrent.  

Image

   Ara començaré amb la crònica de les obres a Canyamel a dia 16 maig del 2009.
  Voldria començar donant l’enhorabona i les gràcies al responsable de les obres d’embelliment en el torrent i a Canyamel en general. La veritat és que s’ha intentat respectar al màxim la natura així com minimitzar al màxim l’impacte visual, utilitzant arrambadors de fusta i folrant la caseta també amb fusta. 

Image

  És més, han començat a clavar pilons al costat del torrent on mai hi ha hagut arrambador, evitant així que algú pugui caure dins el torrent. BRAVO! A més, han posat llums al pont així com bancs (que encara estan embalats, però que prest estaran col·locats) perquè la gent pugui contemplar el torrent i els animals que allà viuen. Han posat unes comportes noves i la veritat és que tot té un altre aspecte. La rotonda ja està acabada i asfaltada i gairebé a punt per rebre els turistes que ens visiten cada any. 

Image

   I una cosa més! També envio una imatge del distribuïdor que hi ha prop de casa meva (foto 3), ja que darrerament l’han arreglat, i vull que quedi constància que també es preocupen per nosaltres.



Una salutació

Margalida Serra