Celebram el 50 aniversari del GOB el proper 11 de juliol al Teatre Principal, la festa ecologista de l'any!



Programació de l'acte de celebració del 50è aniversari de l'entitat, que tendrà lloc el proper dimarts 11 de juliol al Teatre Principal.

El GOB Mallorca ha tengut un paper cabdal en la conservació i defensa del nostre territori i medi ambient durant el darrer mig segle. Des de la seva creació el 1973 per un grup de joves amants dels aucells, no ha deixat de treballar al costat d'entitats i col·lectius, de la societat civil, de voluntaris, de socis i simpatitzants, per una Mallorca més justa i sostenible per a totes les persones que hi vivim. Aquest any toca mirar enrere i celebrar les victòries, però sobretot encarar els nous reptes i pensar entre tots com dirigir-nos cap al futur que volem.

Per celebrar aquesta fita ecologista hem preparat un acte que arrencarà el proper dimarts 11 de juliol a les 20h al Teatre Principal de Palma. La banda sonora d'aquesta festa correrà a càrrec del Cor de Dones de UIB, Aina Tramullas, Biel Majoral i Xanguito, en un acte conduit per l'actor Toni Gomila.

El Cor de Dones de UIB, amb el seu treball vocal i la divulgació de nous repertoris a veus blanques com a principals objectius, ens acompanyarà per amenitzar aquesta vetllada.

També podrem escoltar a Aina Tramullas, jove cantautora natural de Puigpunyent, que es va presentar en societat l'any passat amb Per poder-te cantar, un EP format per 4 cançons i una peça vocal introductòria elaborada amb les línies melòdiques que apareixen al disc.

Tampoc es perdrà aquesta festa Biel Majoral, cantant que ha recuperat música i lletres tradicionals mallorquines, a més d'escriure composicions pròpies.

En darrer lloc, Xanguito ens deleitarà amb la seva música, que fusiona diversos estils, des del folk fins al rap, passant per la rumba i l'electrònica.

També farem un repàs pel recorregut de les grans lluites ecologistes de la nostra terra, però volem fer-ho amb vosaltres. Per això us demanam que ens feu arribar fotografies antigues o recents de manifestacions, actes o accions a les quals hàgiu participat o tingueu. Podeu enviar-les a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del dia 29 de juny.

L'entrada és gratuïta, però cal reserva prèvia. Podeu treure la vostra ja a través de la plana web del Teatre Principal.