Ha estat una participació molt activa i profitosa, almenys per a nosaltres, i la veritat és que esperam que això tengui continuïtat al llarg de la legislatura, en tots els àmbits de govern.




Tots podem suposar que a causa de les circumstàncies amb les quals governa el PSOE a Capdepera, no li ha quedat més remei al Sr Alcalde que convidar els partits de l'oposició a participar en l'elaboració dels pressupostos per al 2016, des del seu inici.

Ha estat una participació molt activa i profitosa, almenys per a nosaltres, i la veritat és que esperam que això tengui continuïtat al llarg de la legislatura, en tots els àmbits de govern.

I entrant ja en matèria, hem de dir que per al Partit Popular el més important és que les partides d'àmbit social i educatiu estiguin cobertes. Un cop fet això, es va proposar fer un "Pla de manteniment d'infraestructures" plurianual, per poder anar arreglant cada any , depenent dels diners de què es disposi, voreres, asfaltat, enllumenat i, en general, millorar els espais públics perquè el nostre municipi sigui un municipi de qualitat; i disminuir entre altres, la partida de festes i dedicar aquests ajustos a treure deute per poder acabar de sanejar l'Ajuntament a meitat del 2016, i el 2017 poder treballar (tenim el ferm compromís de l'alcalde) en la reducció d'impostos, sobretot IBI, per a descarregar de pressió tots els ciutadans del nostre municipi.

S'augmenten les partides en Turisme i Esport, es podrà obrir la piscina municipal, s'arreglarà la coberta del poliesportiu, es Clot de sa Grava..., i es crearan rutes senderistes i rutes per a bicicleta i carril bici, per al gaudi de veïns i turistes, ja que s'ha apostat per l'esport, entre altres coses, per allargar la temporada turística.

Hem tingut un 100% de participació en l'elaboració dels pressupostos i s'han acceptat pràcticament totes les nostres propostes, hi ha hagut bon tarannà per part del Sr. Alcalde i el seu equip, i per tant el Partit Popular ha donat el seu suport a l'aprovació dels pressupostos 2016.

 

JUNTA PARTIT POPULAR DE CAPDEPERA