Un familiar avisà a la policia local al no poder contactar amb la parella britànica.
foto arxiu (Mina Delic)

Un home, de 50 anys, ha mort i una dona, de 39, ha resultat ferida greu per una possible intoxicació de monòxid de carboni. Els fets han tingut lloc aquest dissabte a les 15 h i ha estat la Policia Local qui ha donat l'alertat, en haver trobat l'home ja mort i la dona, inconscient. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per a esclarir els fets, després que fossin alertats que una parella britànica estava inconscient en una casa. La Policia Local va rebre una informació inquietant d'un familiar de la parella, que no podia contactar amb ells i temia que els hagués ocorregut alguna cosa. Una patrulla s'ha personat en un habitatge rural de Cala Mesquida i ha demanat ajuda urgent del metge del Punt d'Assistència Continuada (PAC) en trobar a la parella estesa sobre el llit, sense reaccionar.

Segons ha informat el SAMU 061, la dona ha estat assistida in situ i traslladada a l'Hospital de Manacor. Fins a la casa s'hi ha desplaçat un metge del PAC de Capdepera, una unitat de suport vital bàsic i una de suport vital avançat.

Sembla que es tracta d'una fugida de monòxid de carboni. La fuga de gas s'ha localitzat en una gelera de gas de la casa i les primeres dades apunten al fet que s'hauria produït a la nit, quan la parella estava dormint. D'aquesta manera, es van anar intoxicant de manera silenciosa, sense adonar-se'n de què estava passant.