Dissabte 29 d’abril va tenir lloc una ruta guiada al voltant del  torrent de Canyamel per descobrir el món dels insectes, organitzada per la Càtedra de Medi Ambient i Turisme.

La ruta va ser guiada pel professor Samuel Pinya que va relacionar les diferents zones que envolten al torrent de Canyamel en la seva desembocadura, amb un determinat tipus de vegetació i unes espècies d’insectes.
 



Així van visitar un espai de tipus dunar, la vorera del torrent i el bosc de ribera, observant distints tipus d’insectes que van anar sorgint a les diferents plantes, indicant algunes característiques i la importància que tenen totes en l’ecosistema.
 

A més de les interessants explicacions i informacions rebudes al voltant dels insectes, vam poder gaudir de la visita al torrent que es mostrava esplèndid.


 

Dissortadament la ruta la vam gaudir uns pocs, és certament desconcertant la poca capacitat de convocatòria, donada la qualitat i interès de les activitats proposades. Realment va ser tot un gaudi escoltar les explicacions, molt didàctiques i entenedores, a l’abast de tot el públic.
 

Us deixem algunes fotografies de l’activitat.















Següents activitats:

DIJOUS 11 DE MAIG
A les 18:30 al Centre Cap Vermell
Serps al·lòctones invasores
Xerrada divulgativa
Durada: 1 h

DISSABTE 27 DE MAIG
A les 10:00 a la carretera del Far amb carrer Arcàdia
Flora al·lòctona invasora
Ruta guiada pels entorns del far
Durada: 3 h


DIVENDRES 9 DE JUNY
A les 20:30 a l'aparcament de la platja de Cala Agulla
Papallones nocturnes
Taller i xerrada.
Durada: 3 h

Inscripcions a Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Capdepera.
Tel. 971 56 30 52 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Activitats gratuïtes de la càtedra de medi ambient i turisme de l'Ajuntament de Capdepera i la Universitat de les Illes Balears. Les organitza Biodibal.