El Mercat Medieval 2022 ha congregat unes 70.000 persones a Capdepera durant els tres dies d'activitats i mercat



Durant els tres dies que han durat els actes del mercat medieval d'aquest any 2022, més de 70 mil persones han visitat el nostre municipi per gaudir de totes les activitats que s'han duit a terme entre tallers, cercaviles, concerts i esdeveniments culturals diversos i que han omplit de públic els carrers de Capdepera.

En total, més de 33 mil persones visitaren en algun moment del mercat medieval el Castell de Capdepera que durant aquests dies es trobava obert al públic, i més de 70 mil visitants han recorregut el centre de Capdepera.

Els actes principals s'han duit a terme a la Capella del Castell, a la plaça del Sitjar, la plaça de la Menjua, la plaça de l'Orient i als carrers del centre del municipi, amb actuacions i cercaviles itinerants que han aconseguit que els visitants anessin recorrent tots els carrers on hi havia instal·lades les més de 170 paradetes d'artesans i llocs per menjar o beure.

Rafel Fernández, Batle de Capdepera ha volgut agrair a tota l'organització i també a les persones i professionals que han estat realitzant alguna labor per fer que aquesta nova edició del tradicional mercat medieval de Capdepera hagi sigut un èxit. I valora molt positivament l'impacte que té per al nostre municipi un acte com aquest, que aconsegueix donar a conèixer el nostre municipi, i també tota l'oferta complementaria que hi ha a Capdepera.

El Mercat Medieval de Capdepera, després de dos anys de suspensió deguda a les restriccions per la pandèmia mundial, ha tornat amb més força que mai als carrers de Capdepera, on els seus ciutadans i també els visitants han recorregut els sues carrers i gaudit de totes les activitats que s'han duit a terme.

Carmen Corraliza, regidora de fires i festes i seguretat ciutadana s'ha mostrat molt satisfeta per la bona resposta que ha tingut el Mercat Medieval, i el bon comportament que han tingut els visitants d'aquesta edició. Personalment, ha volgut fer un especial agraïment a Policia Local, Serveis Municipals, Personal del Castell, Brigada, Electricistes, Neteja, Neteja Viària, Sanitaris, Vigilància Privada i a l'equip de Protecció Civil de Capdepera per tot l'esforç durant aquests dies.