Hotel Son Moll Sentits & Spa
Hotel Lago Garden i 
Hotel Serrano Palace

entre els 5 més populars d'Espanya

..

HolidayCheck és el líder dels portals independents de parla alemanya. Els viatgers troben en el seu portal d'internet l'hotel que s'adapta a les seves necessitats, poden contactar amb altres viatgers i reservar directament online basant-se per a això en les més de sis milions d'opinions que constitueixen la seva base de dades.

Els hotels guardonats amb un premi HolidayCheck 2016 són un total de 681 establiments turístics de 37 països i, segons l'empresa, "ja poden celebrar haver guanyat aquest cobejat guardó premiat per l'audiència".
Aquest és l'onzè any consecutiu en què els hotels més populars a tot el món han estat guardonats en base a les crítiques dels seus usuaris. Més de 1,08 milions d'opinions de clients s'han tingut en compte per a la decisió.
Un total de 81 hotels espanyols han estat seleccionats com a guanyadors. Sis dels deu millors hotels d'Espanya estan ubicats a Mallorca. Tres dels deu millors hotels són de Cala Rajada. Tot un reconeixement a la feina ben feta.

Com podeu veure a la seva web l'Hotel Son Moll Sentits & Spa té un 99% de m'agrada i una puntuació de 5,8 sobre 6. L'Hotel Lago Garden té un 98% de m'agrada i una puntuació de 5,7 sobre 6. Per la seva part, l'Hotel Serrano Palace té un 94% de m'agrada i una puntuació de 5,6 sobre 6.

L'enhorabona i, també, el nostre reconeixement!