El millor teatre breu de Mallorca a Capdepera
 

El parc de s'Alzinar va ser el lloc scollit per a muntar les atraccions dels jocs d'aigua de Capdepera. Aquesta activitat, juntament amb la festa de l'escuma, tenen molta participació, tant de nins i nines com de jovenets que s'ho passen d'allò més divertit. L'activitat durà des de les 16 hores fins que començà a fosquejar, tot una tarda de bauxa.







El dijous 21 d'agost, la programació de les festes ens oferí una molt interessant vetllada de teatre breu. Una fórmula, aquesta, que s'ha dut a Capdepera altres anys i que manté la seva vigència, com poguérem comprovar. Sota el títol de SEXE, MENTIDES I PORS,  es posaren en escena tres obres, amb un aforament limitat, de manera simultània a altres tants indrets. Aquests indrets es localitzaren tots en el Teatre de Capdepera, però cap a l'escenari.

Els textos que es representaren foren els següents:
"... Molière, Tenesse i l'Oracle", al vestíbul del teatre. Escrita i dirigida per Manel L Serrano i interpretada per Maria José González, Joan Gelabert i Víctor Guardia.





"Paper higiènic", al magatzem del teatre. Escrita i dirigida per Arnau Serra i interpretada per Marga Bonnín i Jesús Crespí.





"No hi haurà més festes per Sant Valentí", a la sala multiusos. Escrita per Jaume Miró, dirigida per Jeroni Obrador i interpretada per Xavi Muñoz i Miquel Àngel Torrents.





Tres ofertes teatrals de petit format amb tres propostes ben diferent: l'humor, la comèdia i el drama, aquest basat en un fet real. Magnífiques totes tres. Evidentment, el públic comentava que una o altra l'havia agradat més, però ja se sap que sobre gusts no hi ha disputes.