La cadena de tendes d’alimentació Mundi Culinario lliura 2.500 € als serveis socials de Capdepera en celebrar el 10è aniversari.


La cadena de tendes d’alimentació Mundi Culinario ha celebrat enguany 10 anys de la seva creació. Dissabte 16 d’agost, coincidint amb la festivitat de Sant Roc, allà on hi ha l’aparcament de clients del local d’aquesta empresa, a Cala Rajada, van fer una festa per a nins i grans que hi incloïa venda de números per a una tómbola. L’objectiu va ser recaptar doblers per fer-ne donació al departament de serveis socials de l’ajuntament de Capdepera, com bé es pot llegir al gran taló de la foto annexa. La quantitat donada va ser de 2.500 euros.

Els quatre primers premis van ser una bicicleta de muntanya, un ordinador tipus tablet, una excursió a cavall i un sortida  en embarcació de lloguer durant un dia.

Per part de l’ajuntament hi feren acte de presència per recollir la donació el batle, Rafel Fernández, i la regidora de serveis socials, Ivon Renaud.

La pluja va endarrerir l'acte de lliurament de premis i es van fer cues per comprovar els números premiats.Tots els números tenien premi.

Entre d'altres premis hi havia aquesta bicicleta i un ordinador tipus tablet.