Gimcana,  castell de Capdepera, platja, visita den Pep Guillem, mural den Gustavo i el port de Cala Rajada. 







La setmana passada els infants més petits de les escoles d'estiu visitaren la residència de sa Font de Sa Cala per gaudir d'un taller amb els padrins. Durant el matí es varen convertir en vertaders cuiners.

Factoria de Somnis vol agrair un any més, la col·laboració dels responsables de la residència així com dels seus treballadors.  

Durant les darreres setmanes també han visitat els jardins de Can March, han rebut la visita de Pep Guillem que ha mostrat les principals tècniques de la dansa així com la seva trajectòria professional i han realitzat un taller conjunt amb l'Escoleta Eriçons.

L'estiu esportiu també continua amb la realització de les activitats. Aquestes setmanes han realitzat una gimcana implicant a diversos comerços del municipi, han fet un circuit vial, han visitat el castell de Capdepera, han anat a la platja, i han visitat el mural den Gustavo i el port de Cala Rajada. 

 

També podeu veure EL PROGRAMA D'IB3 SOL SOLET ( a partir del minut 16:45)  enregistrat el passat mes de juny pels infants de l'escola d'estiu de Cala Rajada.

 http://ib3tv.com/carta?id=0bcd8fab-2d33-444d-b74b-fc1785e3479e