Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 250
Sp. Sant Marçal 3 - Escolar 0
   Inclou tabla de classificació.


Partit que molt prest, al minut 7, es posà de cara a l'equip local amb el primer gol i que, al minut 26, aconseguí el 2-0, gol de la tranquil·litat. L'Escolar no ha sabut reaccionar ni fer mal a la porteria contrària. Al minut 75 el Sant Marçal marcà el 3-0 definitiu.

El Sant Marçal, un equip que fins a dia d'avui sols havia aconseguit 15 punts en 24 jornades. Avui ha passat per damunt l'Escolar. Queden cinc partits per acabar aquesta irregular temporada. L'equip no està salvat. Està a 3 punts del SAN PEDRO, tercer per la coa i a quatre de l'At. HUIALFÀS, segon per la coa. El pròxim partit a Es Figueral és amb S'Horta, segon classificat, serà molt difícil. Gènova, Artà i Col. San Pedro seran vertaderes finals per acabar dia 28 d'abril aquí contra el Vilafranca. Si no estam més enfonsats és perquè hi ha equips molt pitjors que el nostre. 

Ens caldrà més que sort per acabar bé la temporada. I res ens agradaria més. Ànims!






 





Degut a l'acomiadament per part de Biel Torres d'aquest, el seu espai de crònica setmanal, no vos podem oferir més que el resultat, una breu crònica i alguna imatge.