L'Ajuntament de Capdepera millora les instal·lacions esportives del pavelló Es Figueral amb el canvi de l'antic paviment per parquet. La Conselleria d'Esports del Consell de Mallorca ha aportat els 120.000 euros del cost.




Amb l'aportació del Consell de Mallorca, el Servei Municipal d'Esports CAPDEPERA ACTIVA ha pogut canviar el sòl del pavelló d'Es Figueral, que ja tenia 24 anys d'antiguitat, gràcies a una subvenció per a millores i manteniment d'instal·lacions esportives municipals. L'actuació ha suposat una despesa de 120.000 euros i ha consistit en el canvi del paviment sintètic per un de parquet, adequat per a la millora esportiva.





Aquest nova actuació permetra als esportistes del municipi i els clubs esportius disposar d'unes instal·lacions de primer nivell en les quals entrenar i practicar esport.

La regidora d'Esports,Marga Rico, ha declarat que des del Servei Municipal d'Esports, Capdepera Activa estan sempre pendents de l'estat de les nostres instal·lacions i quan sorgeix la possibilitat econòmica d'escometre alguna millora la duim a terme, perquè els ciutadans tinguin uns serveis esportius en les millors condicions possibles.