L'actor britànic Hugh Laurie, pel seu paper més conegut  de doctor House, es troba a l'illa per rodar sis de capítols de The night manager, una sèrie que s'emetrà a la cadena BBC.


L'actor britànic Hugh Laurie, pel seu paper onegut més de doctor House, es troba a l'illa per rodar sis de capítols de The night manager, una sèrie que s'emetrà a la cadena BBC. Avui enregistraven a Cala Agulla.

En aquesta ocasió, el famós actor torna a protagonitzar una sèrie però ara canvia la bata blanca pel vestit i la corbata ja que a The night manager es fica en el paper d'un director d'hotel de luxe. De fet, durant la jornada d'ahir van rodar escenes al restaurant Bahía Mediterráneo mentre que passat demà tenen previst continuar les escenes en una clínica del centre de Palma.

The night manager és l'adaptació televisiva de la novel·la homònima de l'escriptor britànic John li Carré publicada en 1993. Aquesta sèrie és la gran aposta de la cadena britànica per a 2016, per això, li ha encarregat la feina a un directora experimentada com Susanne Bier.

Hugh Laurie, que acaba d'estrenar als cinemes Tomorrowland, va aconseguir la fama internacional interpretant al llarg de vuit temporades al doctor House. Ara torna a la petita pantalla amb The night manager.

La producció  ha rebut el suport de la productora mallorquina Palma Pictures, que ha mobilitzat un equip de més de 75 professionals artístics i tècnics, així com prop de 50 vehicles. El rodatge serà a Mallorca al llarg de tot un mes, però no sabem el temps que seran a Capdepera.


fotos facebook