Imprimeix
Categoria: Collaboracions
Vist: 2574

Rua reivindicativa (?)

 

 

   Gràcies. Senzillament vull donar les gràcies a tots els qui han agafat el relleu i mantenen encesa la flama de les rues a Capdepera i Cala Rajada.
   Els qui anys enrere hem estat ficats en aquests trulls (amb diversos graus d'implicació) sabem el que costa organitzar, preparar i treure les comparses al carrer. Així doncs, endavant i gràcies, he gaudit molt veient-vos desfilar pels carrers del poble. Sembla mentida, però encara queden idees i imaginació, i sempre algú ens pot  sorprendre amb una disfressa nova i original.



    Per cert, li don la raó al cronista de Cap Vermell  quan diu que  cada vegada  hi ha més comparses  i manco individualitats, i que augmenta el caràcter lúdic enfront del reivindicatiu. Crec que tot es qüestió de tendències i modes.  La rua la fa la gent i  la fa així com vol. 
   Malgrat el que s'ha constatat, sempre hi ha qualque grup que surt amb certa intencionalitat crítica, ben necessària trob jo. Enguany hi havia un grup que representava l’augment de l’edat de jubilació .   

   El que deia, gràcies a tots i ànim per l’any que vé. Per ventura jo també m’hi afegiré. Em feis enveja tots els que sortiu enmig.


Tres i no res