Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2398



A CAPDEPERA N’ESTAM MOLT CONTENTS

El dilluns 21 de febrer, Biel Barceló i Biel Huguet hauran signat a Palma l’”Acord per a un projecte de futur del PSM-EN i Entesa per Mallorca”, un document pel qual Entesa entra a formar part de la coalició autonòmica que ja tenien enllestida PSM i Iniciativaverds i, el que és més important, les dues formacions se citen per a després de les eleccions amb l’objectiu de crear un projecte polític únic que permeti agombolar el nacionalisme i el mallorquinisme de centre-esquerra així com l’ecosocialisme. Dit d’una altra manera, això significa recompondre allò que es va rompre fa devers cinc anys.

No cal dir que, a Capdepera, la gent de PSM-Entesa n’estam especialment satisfets, d’aquest acord. Aquí mai hem deixat d’anar junts, entre altres motius perquè sempre hem entès que era prioritari sumar per damunt qualsevol altra consideració. No ens volem atribuir mèrits que no ens pertoquen, però estam convençuts que des d’aquest racó de Mallorca hem posat el nostre granet d’arena per tal que aquest acord fos possible.  Així, el passat mes de novembre, quan presentàrem en Pere Fuster com a cap de llista per a les properes eleccions municipals, ja es va poder visualitzar una escena premonitòria en coincidir-hi Biel Barceló i Jaume Sansó.

 

Estam convençuts que junts som molt més forts i que a dia d’avui som l’única alternativa possible al bipartidisme PP-PSOE, totalment lliurat al centralisme i perjudicial per als interessos dels ciutadans de les Illes Balears. Que ningú s’engani, podem fer comptes i tota classe de nyaps pressupostaris, però fins que no disposem d’un concert econòmic semblant al d’Euskadi, on la riquesa creada sigui corresposta amb un finançament adient, les administracions balears, i en especial els seus ajuntaments, seguiran  patint tot tipus de penúries econòmiques.

A Capdepera tenim molt clares les prioritats: recuperació econòmica i social de Cala Rajada; entorn natural, cultura i patrimoni com a eixos fonamentals per a la millora de la qualitat del turisme i allargament de la temporada; comerços i petits empresaris; i els més joves com a garants del futur social i econòmic del nostre municipi.

Per acabar, volem dir que afrontam el repte de les properes eleccions amb forces renovades i des del coratge i la il·lusió que aquest acord ens aporta. Mentrestant quedam a la vostra disposició per al que vulgueu.

        PSM-Entesa de Capdepera i Cala Rajada