Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2166

L’ACPG a les Illes Balears ha arribat als 31 mitjans associats. D’aquests mitjans 18 són publicacions gratuïtes i 13 són digitals. Conjuntament les publicacions gratuïtes arriben a més de 380.000 exemplars mensuals i, per la seva banda, els mitjans digitals arriben a més de 150.000 usuaris únics.

En els darrers mesos, l’Associació ha tingut un creixement continuat d’associats a les Illes Balears, per aquest motiu s’ha plantejat ampliar la seva presència i les seves accions en aquest territori. Es preveu, doncs, impulsar actuacions conjuntes pel que fa a continguts, gestionar de forma conjunta la captació de publicitat compartida i l’organització de jornades de formació. Amb aquestes actuacions es pretén representar millor els interessos conjunts de les publicacions gratuïtes i mitjans digitals associats de les Illes Balears de les que Cap Vermell fou un dels primers associats de les Illes.

Les publicacions gratuïtes associades a les Illes Balears són: Baleares Sin Fronteras, Baleart Nostrum, De Franc, El Bolígraf, El Sud de Mallorca, GE Excellence, L’Hiperbòlic Mallorca, L’Observador de Llevant, L’Observador del Pla, Mas Mallorca, Mes a mes, Part Forana Llevant-Mitjorn, Part Forana Nord-Pla, Part Forana Raiguer, Part Forana Tramuntana-Ponent, Porta per porta, Prensa Pitiusa i Revista Namaste.

Pel que fa a mitjans digitals, l’Associació compta amb baleartnostrum.com, capvermell.org, ciutat.es, ibdigital.net, laveudemallorca.cat, mallorcactual.com, manacormanacor.com, masmallorca.es, revistanamaste.com, saveu.cat, tribunamallorca.cat, viufelanitx.com i viumanacor.com.