Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 634
Iniciativa de l'IES Capdepera. Comandes o a la venda allà mateix




La campanya a favor de l'ensenyament en català va agafant forma, i ja s'hi han sumat desenes de centres. Tots ells rebutgen la proposta de lliure elecció de llengua pactada entre el PP i Vox sense comptar amb la comunitat educativa, i defensen que el català continuï sent la llengua vehicular de l'ensenyament a les Illes Balears. En aquest context, l'IES Capdepera ha fet una passa més i el departament de Plàstica dissenyarà camisetes i dessuadores retolades amb el que ja és el lema del moviment: la llengua no es toca.

El centre explica que el disseny s'ha fet "expressament per a la causa" i que es produiran les peces de roba sota demanda. S'han de demanar abans del 4 de desembre i "estaran llestes a mitjan desembre", assenyala el centre. Els doblers recollits, explica una de les docents responsables, "són per cobrir les despeses. No hi ha cap benefici".

La iniciativa va sorgir en el moment de fer-se la foto de grup per adherir-se a la campanya. "Uns no tenien la camiseta verda de fa 10 anys, perquè molts érem alumnes o directament no hi eren".

Enhorabona!