Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1551
Centre Cap Vermell, dia 22 de juliol a les 21h


Tres corals, tres solistes vocals i cinc instrumentistes, uniran les seves veus, melodies i il·lusions per esclatar en els recitals que tendran lloc a Artà, Capdepera, Sant Llorenç i Son Servera. 
Més de 100 persones sobre l’escenari per oferir art i sentiment.
El públic destinatari és d’abast general, per a totes les edats i condicions. 
És un format de concert obert a la població, que vol apropar l’òpera i la sarsuela a tots els habitants i visitants de les viles del Llevant mallorquí, perquè puguin gaudir d’uns concerts de notable qualitat de forma propera i assequible. 

La gala lírica s’estructura en dues parts: la primera és dedicada a l’òpera i la segona a la sarsuela.
Ambdues tenen una durada aproximada de 40 minuts i estan separades per una pausa d’uns 15 minuts perquè el públic pugui descansar. Com es pot observar, els títols són dels més importants i populars dins de cada gènere i estan escollits per al màxim gaudi de tots els presents.
Les lletres majúscules al fina de cada títol indiquen els intèrprets que hi intervenen: S = Soprano, T = Tenor, C = Cor.

PRIMERA PART:
ÒPERA 

SEGONA PART:
SARSUELA

La sort de tenir uns pobles tan actius a la comarca de Llevant, permet que de bastant sovint neixin flors com les que presentam, tant artistes individuals com agrupacions corals que dia a dia estudien i treballen per millorar en la seva qualitat i no defallir en el compromís que des de fa tants anys mantenen amb el calendari litúrgic i festiu en cadascuna de les seves localitats i amb el públic que fidelment els segueix, combinant-ho amb activitats puntuals en altres indrets de les Illes Balears i de d’Espanya.

Solistes
Irene Gili, soprano (Artà)
Bàrbara Femenies, soprano (Capdepera)
Antoni Lliteres, tenor (Artà) 

Les corals
ORFEÓ ARTANENC (Artà) Directora: Maria Antònia Serra
CORAL S’ALZINAR (Capdepera) Directora: Elionor Gómez-Quintero
CORAL (Son Servera) Directora: Francisca Mas

Entrades a la venda: 12 € anticipada, 15 taquilla