Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1103

ARA en COMÚ cap a la conformació d'una candidatura unitària d'esquerres

 

Amb data 13 de setembre, des de la presidència federal d'IU se'ns va enviar una notificació on es reflecteix l'entusiasme i el suport de la formació política al procés i crida de Ara en comú per a la conformació d'una candidatura unitària, amb un programa polític rupturista.
I van expressar amb il·lusió que la iniciativa Ara en comú convoqui primàries territorials a la Presidència del Govern a fi de seguir aglutinant a les forces rupturistes en un mateix espai electoral.

Davant d'això, i després de realitzar diverses reunions amb EU Balears (02/102015) i amb Guanyem Mallorca (2015.10.05), en què les dues organitzacions s'incorporen al projecte d'Ara en Comú, i després de realitzar una valoració positiva per part de Guanyem Capdepera, hem optat per incorporar-nos i treballar en el projecte Ara en Comú de Balears per a les pròximes eleccions nacionals.

Les inscripcions són personalitzades, individualitzades, és a dir, cada membre es pot inscriure per si mateix,  però si alguna persona tingués dificultats d'accés a internet i desitja inscriure's, es pot adreçar a la coordinadora-regidora de Guanyem Capdepera (Lucía Gutiérrez; 629.907.615), la qual realitzaria la inscripció.

Per a totes aquelles persones interessades a promoure, donar suport i participar en Ara en Comú, s'han d'inscriure a la pàgina web d'Ara en Comú de les Illes Balears. Alli trobareu un imprès a emplenar, i poc després rebreu instruccions de com participar i col·laborar en aquest nou projecte d'unitat popular.

Guanyem Capdepera