Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1564

Escuela del Mar, de Palma, i Jaume Vermell Nàutica, de Porto Cristo, et proposen treure’t la nova Llicència de Navegació.

 

La nova normativa espanyola d’octubre de 2014 relativa a titulacions per governar embarcacions d’esbarjo està en funcionament des de novembre. La Llicència de Navegació substitueix l’anomenat Titulín, amb noves atribucions: embarcacions de fins a 6 metres d’eslora amb la potència de motor que estableixi el fabricant de l’embarcació, i motos d’aigua de categoria C. Navegació diürna fins a 2 milles d’un port, una marina o lloc protegit.

Qui tingui el Titulín podrà bescanviar-lo per la nova Llicència en fer les quatre hores de pràctiques. Per a treure’s directament la Llicència de Navegació, Escuela del Mar juntament amb Jaume Vermell Nàutica faran un curs diumenge 14 de desembre amb el següent programa:

Clase teòrica: 10.00-12.00h (instal·lacions Jaume Vermell Nàutica)

Clase pràctica: 13.00-17.00h (Club Nàutic Portocristo)

Als posseïdors del Titulín se’ls regalaran les dues hores de teoria apuntant-se a les quatre hores obligatòries de pràctiques.

Les inscripcions s’han de fer a la secretaria d’Escuela del Mar. Passeig Marítim, 38, 07014 Palma. (Telèfon: 971222211, email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

La documentació necessària és la següent:


El preu normal de 240€ es beneficia d’un dels següents descomptes: