Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 4934

Ara que es retira, Cap Vermell

obre aquest espai perquè li

poguem enviar publicament

el nostre comentari d'ànim,

suport, admiració o acomiadament.

S'ho mereix! 


Enviau el vostre comentari a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.



- Dins la pista has estat la més gran, fora no ets gens petita.
Cap Vermell

- Els afeccionats a l'atletisme hem gaudit amb els teus resultats. Gràcies.
Joan

- Sols el temps farà que valorem justament tot allò que has fet. Mentres, moltes gràcies!
Pere Cortada

- Gràcies Claudia per aquests anys d'esforç i dedicació a l'esport, per uns grans resultats i per haver representat el nostre poble amb orgull allà on has anat. Sort per al futur.
Pere Fuster Nadal

- Amb tants de moments acumulats d'orgull al llarg de la teva carrera, el teu fan nº 1 sempre et donarà suport, allà on siguis.
El teu germà,
Christian Troppa

- Bé, la primera cosa és que t'haurien d'haver finançat pel que vals i has demostrat. Et vull dir que desitj que tenguis molta sort i esper que et donin una oportunitat per tal que demostris tot el que vals. Una abraçada i ànims.
Esteban Gomila

- Ànim Claudia, has donat moltes alegries a aquest esport, ets una gran atleta. T'estimam.
Loli Linares

- Ànim Claudia! Vals molt! Cap alt i mirant endavant!
Mercedes Navarro

Claudia, tot el meu suport en un moment tan difícil, ja que deixar de fer el que més t'agrada ha de ser duríssim.
El fet que estiguis a l'edat en què podries arribar al teu millor moment em fa enfadar i penso que en la direcció d'esports s'equivoquen retallant pressupost en el teu cas, segur que podrien fer un esforç amb algú que ha respost amb resultats. Resultats de campiona, amb dedicació total i exclusiva a un esport, deixant de banda moltes coses que una jove fa a la teva edat per feina, entrenament, entrenament, treball, entrenament, entrenament. Sens dubte, alguna cosa no quadra en aquesta retallada.
He gaudit moltíssim aquests anys seguint els teus èxits i cada vegada que tornava a veure o sentir "Claudia ha guanyat, Claudia ha fet record" em sentia orgullós de ser gabelli i de ser el teu amic. Per sort ets una campiona com a atleta i com a persona, per això ara et tindrem més a prop i és la part positiva.
De tota manera, un consell, segueix entrenat encara que sigui pel teu compte, que de vegades les coses canvien ràpid.
Una abraçada molt forta i ànim!
Jordi Aracil
IB
Ballooning

Claudia, tu i na Sandra Yaw (amb l'ajuda de Biel Gili) donàreu a conèixer l'esport rei a Capdepera. Tu l'has pujat molt amunt. Que no devalli, tu pots fer-ho i ajudar a fer-ho. Gràcies.
Vicenç Nadal


Claudia, se que ara no estas passant uns dels millors moments, perquè no és fàcil deixar el que t'ha suposat tant d'esforç i al mateix temps el que t'ha donat tants éxits i alegries durant aquests anys. Et desig el millor, ànims! Per nosaltres sempre seràs una campiona!!
Cristina Sánchez Pomar


Ànims Clàudia, tots pensam que no tan sols has estat la millor atleta que hem tingut, sinó que tots aquests anys t'han servit per ser encara més millor persona!!
Ona Verda - l'equip del PILOTES FORA