Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2267

És tergiversar la realitat donar a entendre que qui no vagi a la manifestació serà perquè no estima Cala Agulla o perquè no es preocupa pel futur de Capdepera






Com sempre que hi ha interessos ocults darrere una notícia, aquesta de la manifestació per la regeneració de Cala Agulla ja tardava a tenir qualque aficionat a la manipulació i la tergiversació.


És manipular dir que tenim un turisme "que no hem hagut d’anar a cercar" i és manipular dir que "l’únic que hi hem posat nosaltres ha estat l’oferta turística que ens demanaven".


Fins fa uns anys, teníem un turisme de sol i platja. A dia d’avui, a Capdepera tenim un turisme més de sol que altra cosa. Són molts es turistes que vénen només pel sol. És per això que reserven un hotel amb una bona qualitat de "tot inclos" i ho fan per diversos motius: contenció de la despesa, seguretat (dins els hotels no pateixen robatoris), comoditat, etc.Tota aquesta gent se’n toca es collons de si sa platja té o no té arena.


El que si és cert és que "actualment ens trobam amb infinitat de destinacions turístiques", i aquí està el problema. La competència és molt grossa i lo darrer que hem de fer és una campanya de màrqueting negativa, en què donem a conèixer les nostres febleses i les nostres carències.


És tergiversar la realitat donar a entendre que qui no vagi a la manifestació serà perquè no estima Cala Agulla o perquè no es preocupa pel futur de Capdepera. Ans al contrari, és possible que els que som partidaris d’arreglar el problema a base de negociar i de xerrar siguem, potser, els que més estimam aquesta terra i els que més ens preocupam del "futur del municipi i dels nostres fills".


També és manipular la realitat dir que "les associacions i els partits politics del poble recolzen aquesta manifestació". Només la recolzen un parell de associacions i qualque partit polític, no tots. A Capdepera hi ha moltíssimes associacions, i les poquetes que han recolzat la manifestació són les més properes, o adeptes, als partits de dretes, que són els autèntics artífexs de tot aquest guirigall, amb l’única finalitat de desgastar els actuals governs i pujar vots de cara a l’any que ve.


Com sempre, interessos particulars dels més poderosos, que portaran més crisi i més misèria.

 

Un veïnat indignat