Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2252


Dues crítiques a la labor informativa de "Cap Vermell":

No mereixeu la pena que la gent visiti aquesta pàgina...

--------

Me parece patética vuestra forma de informar...


Fins ara, com dig, només fins ara, he estat un lector de le vostra revista, fins aqui, pus mai.
com diuen en castellà; "SE OS VE EL PLUMERO"
sou mes de UCAP que el mateix gallego
potser os hagiu oblidat de que l'altre dia hi va haver un ple en el cual se demanà la dimissió del regidor gallego?
On es la informació.
Com he dit abans, no merexeu la pena que la gent visiti aquesta pàgina, només possau lo que voleu
ADEU, molts anyoran el faxdepera.

Cristòfol Riera


Que pasa, el otro dia no estuvisteis en el pleno o que?
o acaso solo informais de los que os interesa?
me parece patetica vuestra forma de informar
en fin, espero que os quede poco de revista.


------------------------
Nota de Cap Vermell

 Cap Vermell és una finestra oberta absolutament a totes les veus del poble, a la vostra disposició fins i tot quan la feis servir per a criticar-nos, com veis. O fins quan, des de la més total inexactitud, ens atribuïu adscripcions polítiques sense cap sentit.

 
Ni anàrem al plenari ni en publicàrem l’ordre del dia perquè des de l’Ajuntament no se’ns havia comunicat. La regidoria de comunicació, un cop més coberta de glòria. No en sabíem res. Des del plenari de dia 4 de setembre de 2007, a travès del correu de Capdera Ràdio, se’ns han comunicat gairebé totes les convocatòries, llevat d’aquella de dia 5 de febrer del 2008 que ni tan sols s’enregistrà. Ara hem sabut que s’ha rescindit el conveni amb Jone Michelena, qui ens feia arribar totes les convocatòriesi i era l’encarregada de premsa. Era la nostra obligació saber-ho? Potser, però no s’ha d’oblidar que aquesta és una pàgina sense afany de lucre, on ningú cobra res i que anam fent de manera totalment voluntària i com podem. A vegades feim més del que podem, però centenars de lectors diaris bé s’ho mereixen.

 
El darrer plenari l’hem hagut de seguir a través de Capdepera Ràdio, i fins aquest dijous no n’hem fer un resum que, en tot cas, és totalment subjectiu i amb el qual no pretenem que s’hi estigui d’acord. Però per aquesta mateixa raó donam veu als lectors perquè ens facin arribar les seves opinions. I el mateix feim amb els grups polítics. Totes les mocions del Partit Popular han estat acollides per part nostra, i les intervencions d’Es Grup en els plenaris, que aquest partit sempre ens fa arribar, són publicades puntualment.

 
Ens preocupa que, ni que sigui un sol lector, ens abandoni. Les estadístiques ens demostren que n’anam guanyant molts mes rere mes, però així i tot continuarem esforçant-nos pequè aquesta sigui una pàgina cada dia més plural, més oberta i més profundament democràtica. Pensam que això enriqueix el dia a dia del nostre municipi, tot i que no tots els col.lectius i associacions puguin dir el mateix. Quedam a la vostra disposició.


(*) Una vegada contestats els correus ens han retornat com a Mail Delivery Subsystem.
Tots aquests individus tan pulcres i objectius no són capaços de donar la cara i s'inventen correus inexistents per tal que no se'ls pugui contestar. Així ens mostren la seva capacitat de diàleg. Aquesta és la resposta electrònica que hem tengut:
This is an automatically generated Delivery Status Notification
Delivery to the following recipient failed permanently:
cristofol riera per a mi
mostra els detalls 15:46 (Fa 3 hores)
Aquest correu ha estat enviat mitjançant http://www.capvermell.org des de
cristofol riera <Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.>

rafael per a mi
mostra els detalls 16:05 (Fa 3 hores)
Aquest correu ha estat enviat mitjançant http://www.capvermell.org des de
rafael <Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.>


Tot i això hem publicat la seva crítica i l'hem resposta.