Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2108


Image

  El Partit Popular de Capdepera, tal i com va anunciar al passat plenari de l'Ajuntament de Capdepera, demana la nul·litat de tres taxes fiscals i del Ple extraordinari de 30 de desembre de 2008 en què s'aprovaren.
  Us oferim el text íntegre de les dues mocions presentades

Sol·licitut de nul·litat de tres taxes fiscals  
     

  JOAN FERRER FLAQUER amb el DNI - - - -  en qualitat de portaveu del grup municipal del Partit Popular de Capdepera, membre d’aquesta Corporació i en nom propi, en qualitat d’interessat,

 EXPOSICIÓ DE MOTIUS:
Al passat Ple ordinari del mes de febrer vaig demanar que las taxes s’havien publicat dos cops, però la nostra sorpresa és quan veiem que es publiquen taxes que no han estat aprovades per el Ple d’aquest Ajuntament, ja que nosaltres presentàrem al·legacions a aquestes en data de 30 de novembre de 2008 i amb registre d’entrada nº 7723, a las 11,34 hores, o sigui dins el termini legal de presentar las al·legacions. Adjunt fotocopia de l'escrit abans esmentat.
Las taxes son las següents:
   1.ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI DE CLAVEGUERAM.
   2.ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER A L’OCUPACIÓ DEL SUBSÒL, SOL I VOLS DELS TERRENYS DEL DOMINI PÚBLIC LOCAL.
   3.ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER LLICÈNCIA D’OBERTURA D’ESTABLIMENTS I/O FUNCIONAMENT D’ACTIVITATS.
    I com no s’ha convocat cap Ple per aprovar o denegar las nostres al•legacions

SOL·LICIT:
   Que s’aprovi la nul·litat d’aquestes taxes fiscals i la seva publicació de l'acord al BOIB, per complir amb la legalitat vigent.

Capdepera, 9 de febrer de 2009

 Joan Ferrer Flaquer

 

Image

   Sol·licitut que es declari la nul·litat del Ple Extraordinari i Urgent del 30 de desembre i les taxes aprovades en l'esmentat Ple

  JOAN FERRER FLAQUER amb el DNI ------ en qualitat de portaveu del grup municipal del Partit Popular de Capdepera, membre d’aquesta Corporació i en nom propi, en qualitat d’interessat,
EXPOSICIÓ DE MOTIUS:
   Al passat Ple ordinari del mes de febrer li vaig explicar que en la convocatòria del Ple Extraordinari i Urgent que es var celebrar el passat dia 30 de desembre a las 13 hores, per aprovar o denegar las al·legacions presentades per el Partit Popular el dia 24 de desembre i nº de registre d’entrada 7686 a las 12,19 hores s’havia incomplit el que diu i mana EL REAL DECRETO 2568/1986 DE NOVIEMBRE, POR EL QUE SE APRUEBA EL REGLAMENTO DE ORGANIZACIÓN, FUNCIONAMIENTO Y REGIMEN JURIDICO DE LAS ENTIDADES LOCALES, a els seus articles 80.3 i 81.2, que diuen lo següent:
  ART. 80.3. LA CONVOCATORIA, ORDEN DEL DIA Y BORRADORES DE ACTAS DEBERAN SER NOTIFICADOS A LOS CONCEJALES EN SU DOMICILIO.
  ART. 81.2. SIENDO PRECEPTIVA LA NOTIFICACIÓN A LOS MIEMBROS DE LAS CORPORACIONES LOCALES DE LAS CORRESPONDIENTES ORDENES DEL DIA.
   A mi no se'm va convocar a aquest Ple, per tant no hi vaig assistir. Aquest fet demostra que s'ha incomplit el que diu el Real Decreto 2568/1986 de Noviembre. Per això

SOL·LICIT:
   Que es declari la nul·litat del Ple Extraordinari i Urgent del 30 de desembre celebrat a las 13 hores, i per tant que el aprovament de las següents taxes també sigui nul i es publiqui al BOIB. Las taxes que s’han anular son las següents:
   -Ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre activitats econòmiques.
   -Ordenança fiscal reguladora de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica.
   -Ordenança fiscal reguladora de la taxa per l'expedició de llicències i autoritzacions
administratives d’autotaxis i altres vehicles de lloguer.
   -Ordenança fiscal reguladora de la taxa de cementiri municipal.
  -Ordenança fiscal reguladora de la Taxa Reguladora de serveis especials motivats per espectacles, transports i altres.
  -Ordenança fiscal reguladora de la taxa per a l'ocupació dels terrenys d'ús públic local amb enderrocs, materials de construcció i similars
  -Ordenança fiscal reguladora de la taxa per parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terrenys d'ús públic i indústries del carrer i rodatge cinematogràfic
  -Ordenança fiscal reguladora de la taxa per a l'ocupació dels terrenys d'ús públic local amb taules, cadires i tribunes, amb finalitat lucrativa.
  -Ordenança fiscal reguladora de la taxa per a les entrades de vehicles a través de les voravies i les reserves de la via pública per a aparcament exclusiu, prohibició d'estacionament i càrrega o descàrrega de mercaderies de qualsevol classe.
  -Ordenança reguladora del preu públic per la prestació de serveis a les Instal.lacions Esportives municipals.
  -Ordenança reguladora del preu públic per la prestació del servei de l’escola de música.
  -Ordenança reguladora del preu públic per la prestació del servei de l’escola d’estiu.
  -Ordenança reguladora del preu públic per la prestació del servei de les escoletes municipals.

Capdepera, 9 de febrer de 2009
Joan Ferrer Flaquer

Image