Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2851

 Queixa per l'absència del nom Capdepera a l'estand de l'Associació Hotelera, a la ITB





Les fotografies  de First Sun de la ITB 2014 aparegudes en aquesta revista són força eloqüents, diguin el que diguin des de l'Associació Hotelera. S’hi poden llegir, amb lletres ben destacades, els noms de Cala Rajada-Cala Mesquida i, a baix de l’anagrama de First Sun, "Cala Rajada"; desprès, l’altra imatge posa Canyamel-Font de Sa Cala i, sota l’escut, "Canyamel".

No ho puc evitar, per que em cau la cara de vergonya, que és el que les hauria de succeir a més d’un. Des de  l’Ajuntament, en lloc de tenir tant de temor als hotelers, s’imposa una estirada d’orelles. I mira que em pensava que el nou president es sentia ben "gabellí".
I és que Capdepera, el nom del municipi – a no ser que ens demostrin gràficament el contrari –,  no torna aparèixer (com en altres ocasions anteriors) en els rètols i de forma destacada. Què els ha fet, a aquests de First Sun, el nostre poble, perquè n’obviïn el nom cada dos per tres?
No pretenc convertir-me en "redemptor" de res. Però passa que em sento els colors del meu poble i tenc dret, com qualsevol fill de veïnat, a fer potadetes...

Perquè ells, segur que se’n foten, ells van a lo seu, al seu albir. Com sempre...