Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 827
"Ara bé, hi ha una cosa de les Balears que em té el cor-robat: la premsa forana. Defensen la llengua i el patrimoni, i fan periodisme de proximitat de veritat. Se’ls hauria de fer un monument! ..."
De l'entrevista a Comunicació 21 de dia 8 de febrer.







Caterina Karmany Jaume (Sant Joan, Mallorca, 1975) és la nova corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a les Illes Balears rellevant Margalida Solivellas i Eulàlia Ferrer. Llicenciada en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, ha fet carrera a Catalunya Ràdio, on es va incorporar fa 17 anys al departament d’informatius, i va conduir el programa El vidre i una secció cultural a Factoria sensible. Des de desembre de 2017 va ser coordinadora de Catalunya Ràdio a Madrid. Al digital  Comunicació 21, Karmany aborda la seva tornada a les illes amb el repte majúscul de convertir-se en la imatge i la veu dels catalans en territori balear i te unes belles paraules per la premsa forana. Diu:

Quina mirada has fet com a mallorquina dels mitjans de comunicació de les Illes mentre has estat fora?

IB3 necessitava recorregut per convertir-se en el que és avui, el mitjà que ocupa la centralitat del periodisme a les Illes. Treballen molt bé la proximitat i s’han guanyat la fidelitat de l’audiència. Ara bé, hi ha una cosa de les Balears que em té el cor-robat: la premsa forana. Defensen la llengua i el patrimoni, i fan periodisme de proximitat de veritat. Se’ls hauria de fer un monument! Els vull fer un reportatge, s’ho mereixen.

Vos recomanam l'entrevista sencera així com el digital COMUNICACIÓ 21
https://comunicacio21.cat/entrevistes/caterina-karmany-no-vull-ser-una-corresponsal-unicament-de-mallorca-abracare-totes-les-illes/


Gràcies Caterina!