Imprimeix
Categoria: Xafarderies
Vist: 1704
























Aquesta setmana ha estat gros! Certament no calabruixa cada dia com ho va fer dijous dia 4, però la premsa de proximitat tenim això. Que hi som! I, a més, en aquests cas (com en els casos excepcionals) els lectors ens fan arribar nombroses imatges i vídeos. 

Aquesta notícia en concret, a més d'arribar a més de 100.000 persones, més de 20.000 interaccionaren amb la notícia, és a dir, clicaren en les fotos o en l'enllaç. També dir que aquesta notícia, a dia d'avui l'han compartida 689 vegades.

I com a xafarderia pura dir-vos que es posaren en contacte amb nosaltres des d'IB3, TVE (programa "Mejor Contigo") i la Sexta per demanar-nos imatges i cròniques.

Tota una fita en la nostra particular història. I més quan alguns encara pensen que ens segueixen quatre moixos. Però d'errats de comptes sempre en trobarem i sàpiguen, també ells com a lectors, que no ens ofenen aquestes qualificacions.

En aquests moments tenim a facebook 4.236 seguidors, sense haver pagat mai per la difusió d'una notícia. El nostre mèrit és sols estar en actius a aquesta xarxa social des del 2012.

Com també podeu veure, en l'interval d'una setmana hem arribat a més de 144.000 persones. Una de cada sis persones que viuen a Mallorca. Una animalada!

Però tenim molt clar que allò que vertaderament ens importa és la nostra web. Si les xarxes socials ens permeten sortir-vos a camí, millor.

Com sempre, gràcies!

Altres publicacions d'aquesta setmana i el seu abast:

. 




.